Post bilde

Fiks ferdig med spilepanel fra Rindalslist

Med Maestro spilepanel fra Rindalslist fås spilene perfekt plassert på ei mørk bakplate med skjult innfesting. Alt som må gjøres er å montere platen til veggen.

Med Maestro Spilepanel er jobben enkel. Her er spilene allerede festet til en mørk bakplate med not/fjær som monteres til veggen med stifter, klips eller lim. Innfestingen gir et rent resultat med skjult montering.

Spilene er laget av strukturfoliert MDF – med 100% stabil kjerne, og leveres i fargene Pepper Oak, Castle Oak og Black. Folien gjør at spilene, visuelt og ved berøring, oppleves som de materialene som illuderes. Dette er også det mest lysekte alternativet, som egner seg svært godt i solfylte rom. I tillegg er strukturfoliert MDF det mest prisgunstige valget.

Klar, ferdig, gå
Hvert panel har 7 spiler og måler til sammen 21x300x2400 mm eller 21x300x2770 mm. Dekningsbredden per spilepanel blir da 287 mm, og panelet selges i pakker på 2. Med andre ord er det meste klargjort på forhånd – man trenger ikke bekymre seg for synlige fester, skjeve spiler eller ujevnt resultat. Dersom kun deler av veggen skal dekkes, finnes også en egen avslutningslist som gir perfekte kanter – ypperlig for blant annet sengegavler.

Meastro spilepanel bak TV’en
Meastro spilepanel som sengegavl

Innfesting
Ved montering på vegg er det enklest å  bruke stift eller kramper, alternativt kan man lime de. Ved montering i tak kan man enten bruke klips i fjæra, eller bruke skruer med sort hode mellom spilene. Ved montering i tak må man renkappe endene for å få perfekte skjøter.

Andre alternativer
Ønskes heller et annet materiale? Rindalslist tilbyr også spiler i heltre og finert MDF. Heltre er det dyreste alternativet, men også det sterkeste. Finert MDF har ekte tre på utsiden, og en kjerne av 100% stabil MDF (fiberplate med middels tetthet). Alle materialer kan fås som monteringsklare elementer på sort HDF-plate. Da er verken maling eller fiberduk nødvendig.

Avslutningsprofil for den perfekte innrammingen
Bruk avslutningsprofil for å oppnå en perfekt fullførelse på veggen, eller til en innramming rundt f.eks sengegavl.