Bildis

Taklister du kan henge opp bilder i

 

 

KUNSTEN Å HENGE OPP BILDER UTEN Å LAGE HULL I VEGGENE

Skal du pusse opp eller flytte inn i ny bolig? Da bør du velge BILDIS. BILDIS taklister koster det samme som andre taklister. Forskjellen er det skjulte sporet der du huker fast BILDIS bildeoppheng. Dette gjøres med et håndgrep, helt uten verktøy, etter at lista er kommet på veggen.

Siden kan du henge opp bilder og forandre alt du vil. Veggene holder seg like fine år etter år. I stua, på kjøkkenet, barnerommet og ungdomsrommet. For ikke å snakke om hybelen eller kjellerleiligheten som du leier ut.

Du kan når som helst kjøpe og huke fast flere bildeoppheng. De kan også tas ned og flyttes til andre vegger og rom. 

Bildeopphengene er 1,5m lange. I den ene enden er det en krok som hukes på plass i lista. Nede på opphenget er det en bildekrok som du enkelt flytter og låser i riktig høyde. Bildeopphengene fås med transparent nylonsnor eller med stålwire. Ekstra bildekroker fås i 2-pakk.   

Så enkelt er det å henge opp et bilde

Huk opphenget på plass i det skjulte sporet. Lås så bildekroken til bildeopphenget i riktig høyde. Hekt bildet fast til kroken og sjekk at bildet henger rett. Du kan gjerne ha flere bildekroker på hvert oppheng. Opphenget kan når som helst skyves til begge sider, eller hektes ned og flyttes til en annen vegg. 


Se utvalget
 

Bildis taklister finnes i de sju profilene som er vist nedenfor. For full oversikt over profiler, dimensjoner og farger, se her.

 

Glatt D-Skygge E-skygge
BH03 BH11 BT09
 
Drammen Rund Oppheng stålwire
   
Oppheng nylon  To ekstra kroker  


Kort om montering av listene

 
Av hensyn til vekten av bildene, skal du sørge for at stiftene går minimum 20mm inn i stenderverket. Fester du som vist med en stift per 40cm, kan du henge inntil 5kg på hvert oppheng - inntil 10kg per løpemeter list.

Last ned brosjyre her

Handleliste

Tøm