Vox

Gulvlistene som skjuler ledningene

 

 

MED VOX GULVLISTER FÅR DU VEKK ALLE KABLER OG LEDNINGER SOM LIGGER OG SLENGER

Kabler og ledninger -  strømførende og signalførende -  øker i antall hos de fleste av oss. Der stiftes de på veggen eller ligger løse på gulvet. VOX gulvlister løse dette problemet på en enkel og elegant måte.

Den fleksible PVC-listen i gulvlistenes front, tas enkelt av og på når kabler og ledninger skal strekkes eller fjernes. Dette gir en unik fleksibilitet og gjør det enkelt å endre når du ommøblerer rommet eller flytter et apparat.

Enkel montering

Listene kommer i hendige lengder på 2,5m (Esquero) og 2,4m (Estilio). Listene festes i veggen med skruer, stifter eller kramper. Innfestingen blir skjult, så det er ingen finish å tenke på. VOX Estilo skråskjæres i hjørnene. Til Vilo Esquero hører inn- og utvendige hjørner samt skjøtestykker.

To typer å velge mellom 

VOX Estilo

VOX Estilo i foliert MDF med pvc kanallokk. To forskjellige profiler/størrelser. Skråskjæres på vanlig måte. Folien dekker også undersiden, som derved er beskyttet mot vanninntrengning ved rengjøring.

Profiloversikt VOX Estilo

 

101

NOBB 53902845

 

601

NOBB 53902898

VOX Esquero 

Vilo Esquero i pvc: Èn størrelse, leveres i hvit + to treimitasjoner som matcher aktuelle tre- og laminatgulv. Skjøtestykker og utvendige/innvendige hjørner inngår i systemet.

 

Fargeoversikt Vilo Esquero 

   

Hvit 601

NOBB 53903598

 

Eik 602

NOBB 53903602

 

Eik 607

NOBB 53903636

 

Ved å skjule kabler og ledninger i gulvlisten, blir det ryddigere og enklere å gjøre rent

 

Last ned brosjyre her 

Handleliste

Tøm