Post bilde

Mäestro Lynes spiler

Enkel montering, enestående fleksibilitet, og mulighet for innlagt lys.

Med spilenes økende popularitet, måtte spørsmålene bare komme:
Kan monteringen gjøres enklere og raskere? Er det mulig å lage spiler med flere spennende farger og overflater? Kan LED-teknologien brukes for å skape effekter og stemninger med lys?

Svaret ble et 3 x JA. Resultatet heter Maëstro Lynes.

Mange ulike overflater, 30 mm spilebredde, lav vekt og integrert LED-belysning, gir arkitektonisk frihet. Spilene kan brukes på små og store flater, og på dører.

Maëstro Lynes er et patentert spilesystem utviklet for bolig, kontor og offentlig miljø. Spilene monteres med klips på skinner. Det går fort og sikrer et førsteklasses resultat.  

Hvordan dette er mulig? Maëstro Lynes spiler består av strukturfoliert MDF. Den strukturprintede folien gjør at spilene, visuelt og ved berøring, oppleves som de materialene som illuderes: Treverk, metall, betong, marmor.. 

Spiler Natural Oak brukt på en kreativ måte i en bolig. Lav vekt gjør at spilene også kan brukes på skapdører
Spiler Pepper Oak i et inngangsparti. Her har arkitekten valgt å bryte spileflatene med horisontale lister.
Spiler White Lacquered i en bolig. Her brukes spiler for å bryte noen store hvite flater for at ikke alle hvite vegger skal fremstå som like.
Spiler Natural hos en optiker. Spiler med lys kan plasseres akkurat der man vil i oppsettet – enkeltvis, parvis eller i grupper.
Spiler med innlagt lys White Marble i en stilfull moderne resepsjon. Når lyset slås av i spilene, skiller disse spilene seg ikke fra de øvrige.
Spiler Pepper Oak i en artig barløsning.

Last ned vår brosjyre