Post bilde

Smålistreol

Listverket kan virkelig utgjøre prikken over i’en i byggeprosjektet eller oppussingen.

Enten du er en ivrig gjør-det-selv-entusiast eller en forhandler som ønsker å tilby kundene det beste, gir smålistreolen deg oversikten du trenger – på ett og samme sted.

Er du forhandler av listverk?

Med smålistreol kan du maksimere salget, effektivisere kundeservice og gi kundene en unik handleopplevelse.

5 grunner til hvorfor du bør installere Rindalslist smålistreol i din byggvareforretning:

1. Et selvgående infosenter

Med smålistreolen fra Rindalslist kan kundene dine enkelt bla gjennom og utforske produktene selv. Løsningen hjelper dem med å finne akkurat det de trenger, selv når de ansatte er opptatt eller kunden ikke ønsker å be om hjelp. Denne uavhengigheten gjør handelen effektiv både for dem og deg som forhandler.

2. Selgerens beste venn

Smålistreolen gir dine ansatte et visuelt hjelpemiddel for å demonstrere produktene og svare på kundens spørsmål, som igjen gir trygghet i produktkunnskapen.

3. Kundene er allerede i modus

Når kundene oppsøker butikken din, er de ofte midt i prosjektet sitt. Med smålistreolen kan du tilby dem enkel tilgang til et bredt utvalg av listverk og relaterte produkter. Kanskje finner de noe de ikke allerede hadde tenkt på før de kom også?

4. Produktene er klare for oppsalg og mersalg

Med smålistreolen viser du frem produkter med differensierte egenskaper, som kan ha stor virkning på omsetningen. Riktig plassering og presentasjon kan enkelt overbevise kundene om å legge til flere produkter i handlekurven.

5. Fleksibel løsning

Smålistreolen er enkel å installere og vedlikeholde. Den tar minimalt med plass og kan tilpasses for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser. Vi tilbyr to typer reoler. Enkel reol (B 100, D 270, H 240 cm) med plass til 78 typer lister og Dobbel reol (B 200, D 270, H 240 cm) med plass til 156 typer.

Listene er tilgjengelige i flere materialer:

  • Furu
  • Mdf
  • Aluminium
  • Stål
  • Jern
  • Pvc
  • Polystyren

Ta kontakt i dag og finn ut hvordan smålistreolen kan hjelpe deg med å nå dine salgsmål.