Velg den NCS-S fargen du vil – uten å ryke på tid og penger.

Fargene gjør sitt inntog på ny. Analyser av trender viser at det som skjer rundt om i samfunnet har stor påvirkning på hvilke farger vi bruker i våre hjem. Nå vil vi igjen ha farger hjemme, og malte flater skal ha noe annet enn 0502-Y og 0500-N. Stadig flere sluttbrukere ønsker ferdig malt listverk og utforinger i en farge som er tilpasset interiøret. 

Høy automasjonsgrad og ordrestyrt produksjon gjør det mulig for Rindalslist å levere malte lister og utforinger i alle NCS-S farger. Pristillegget er til å leve med i de fleste prosjekter. Leveringstiden er kun få dager lengre enn for tilsvarende med standardfargene NCS-S 0502 Y og NCS-S 0500 N.


Rindalslist har nylig installert et høyteknologisk fargesettingsanlegg som er tilpasset listverk og utforinger. Det blander enhver NCS-farge (vannbasert maling), og finishen er førsteklasses.

Like viktig: Anlegget har stor kapasitet og kort omstillingstid ved fargeskift. Vi vet hva leveringstid og leveringssikkerheten er verdt. 

Lavere priser når du bestiller i god tid

På fabrikken hos hovedleverandøren vår i Estland finnes et tilsvarende fargesettingsanlegg som det vi har i Rindal. Har du bedre tid, kan vi ta det malte listverket derfra – til en lavere pris ved større volum. Må du supplere, gjør vi dette kjapt her hjemme. 

De fleste som bestiller spesialfarge på lister og utforinger, velger også precut. Bestilles precut og valgfrie NCS-farge i kombinasjon, pakkes det som beskrevet under precut.  

Noe du lurer på...?

Kontakt din lokale byggevarehandler eller Rindalslist:

Ofte stilte spørsmål

Alle våre malte lister finnes i hvitfargen NCS S 0502-Y Bomull. Standard glansgrad er 25-30.  

I tillegg lagerfører vi et bredt sortiment i fargen NCS S 0500-N Klassisk hvit og et mer begrenset utvalg i fargen NCS S 8500-N Dempet Sort.  På bestilling kan vi male lister og foringer i ønsket NCS S farge, og i glansgrad 10 eller 25-30. Ta kontakt med forhandler for pris.

Våre lister i lakkert eik har glansgrad 15 (+/- 5)

Vi kan male lister og foringer i ønsket NCS S farge. Standard glansgrad er 25-30, men vi kan også levere i glansgrad 10. Ta kontakt med forhandler for pris.

Vårt standardsortiment av malt listverk har glansgrad mellom 25-30. Våre lister i lakkert eik har glansgrad 15 (+/- 5)

På Rindalslist sitt panel benyttes egne farger og disse kan etterbestilles hos oss, til bruk på for eksempel flikking, listverk, utforinger, limtredragere mm. Legg merke til at etterbestilt beis kan gi noe mørkere sjattering på grunn av ulik påføringsmengde.

Nei, Rindalslist er en grossist som leverer produkter til byggevarebutikker over hele landet. Oversikt over alle våre forhandlere finner du på vår forhandleroversikt. Er du usikker på hvor du kan finne våre varer i ditt nærområde, ta kontakt med oss på post@rindalslist.no så hjelper vi deg å finne en forhandler.

post bilde