Precut og valgfri NCS

Velg dem sammen eller hver for seg

 

 

 

Si ja til økt effektivitet på byggeplass og mer fornøyde kunder

 

Precut listverk og utforinger til vinduer og dører  = raskere montering og bedre orden på byggeplass. Valgfri fargesetting er et pluss som sluttbrukerne vet å verdsette. Med Rindalslist som leverandør, kan begge deler velges uten at det går på leveringstiden løs.

Precut

Rindalslist har over tid utviklet rutiner for levering av precut til prosjektmarkedet. Sammen med arkitekter, bestillere og dem som jobber på byggeplass, har vi sett på bestilling, produksjon, pakking og levering. På den måten har vi eliminert alt som irriterer og hefter.  

­Listverket til vinduene skråskjæres etter presise mål, så det kreves det ingen kapping på byggeplass. ­ Når det gjelder dørpakkene, skråskjæres det oppe, mens sidelistene gjerne leveres med 10 cm overmål. Vi kan kappe presist om ønskelig, men de som monterer vil gjerne ha litt å gå på her. ­Utforingene kappes på presise mål, som vinduslistene.

Precut listverk og utforinger øker effektiviteten på byggeplass.

Pakkene åpnes etterhvert som de skal brukes

All precut er basert på byggets dør- og vindusskjema. Det gjør det mulig å pakke og merke per vindu og boenhet. Ingen pakker har større lengder enn dørlistene, og pakkene åpnes en etter. Dette har mye å si for både effektiviteten og trivselen. 

Valgfrie NCS-farger

Fargene gjør sitt inntog på ny. Malte flater skal ha noe annet enn 0502-Y og 0500-N. Stadig flere sluttbrukere/beboere ønsker ferdigmalt listverk og utforinger i en farge som er tilpasset det ferdige interiøret. 

Rindalslist har nylig installert et høyteknologisk fargesettingsanlegg som er tilpasset listverk og utforinger. Det blander enhver NCS-farge (vannbasert maling), og finishen er førsteklasses. Like viktig: Anlegget har stor kapasitet og kort omstillingstid ved fargeskift. Vi vet hva leveringssikkerheten er verdt. 

Lavere priser når du bestiller i god tid

På fabrikken i Estland finnes et tilsvarende fargesettingsanlegg som det vi har i Rindal. Har du god tid, kan vi ta det malte listverket derfra - til en lavere pris. Må du supplere, gjør vi dette kjapt her hjemme. 

Ingen andre leverandører gir deg denne muligheten - og sikkerheten.  

Bestilles precut og valgfrie NCS-farge i kombinasjon, pakkes det som beskrevet under precut.  


Kontakt:

Din lokale byggevarehandler eller Rindalslist.

Roar Tilset roar@rindalslist.no  telefon 915 35 429

Georg Aune georg@rindalslist.no telefon 901 22 764.

Geir Nergård geir@rindalslist.no telefon 909 20 876.

Handleliste

Tøm