RINDALSPANEL

GEDIGEN KVALITET FOR VEGG OG TAK

 

GEDIGENT KVALITETSPANEL FOR MODERNE OG KLASSISKE INTERIØRER

 

Rindalspanel lages av 15 mm tykke furubord som er tørket ned 9% fuktighet før bearbeiding. På den måten blir panelet helt stabilt, og irriterende krympesprekker unngås. Panelet ser like fint ut så lenge det står på veggen. Fås i breddene 117 mm og 192 mm, og leveres i fallende lengder (flere lengder i pakken).

På grunn av stabiliteten kan selv det bredeste panelet monteres med skjult innfesting. Panel med bredde over 120 mm skal ellers festes med to spikre eller skruer gjennom den synlige flaten. 

Passer i mange sammenhenger

Rindalspanel har en flat og glatt overflate. Det gjør at panelet passer like godt i klassiske som i moderne interiører. Fargene og overflaten går sammen med både malte flater og betong. Dette gir spennende interiørmuligheter, enten målet er mest mulig panel eller panel på enkelte vegger.

Monteres stående eller liggende

Rindalspanel kan monteres stående eller liggende. Endene er endefrest og lett faset, slik at at evt skjøter blir dekorative punkter. Dette er en viktig detalj ved bruk av liggende panel på lange flater. 

Panel i taket

Stadig flere ønsker samme panel i taket som på veggene. Synes du dette kan bli for mørkt, kan panelet med fargen Vokset kalkhvit anbefales. 

Matchende listverk lagerføres

For virkelig å få ut potensialet i dette flotte panelet, bør listverket være i samme farge. Vi lagerfører glattkant, fotlist/taklist, vinkellist og hulkil i alle de fire panelfargene. Ekstra beis selges i 0,5 liters forpakninger.

Vokset kalkhvit Steingrå Mørk brun Kullsort

 

Tykkelsen på hele 15mm, de fire utfreste sporene og nedtørkingen til lave 9% fuktighet, gjør sammen dette til et enestående kvalitetspanel for stil- og kvalitetsbevisste. 

Ytterligere opplysninger om dimensjoner og NOBB-nr finnes her

 Kontakt: 
Din lokale byggevarehandler eller Rindalslist.
Georg Aune georg@rindalslist.no telefon 901 22 764.
Geir Nergård geir@rindalslist.no telefon 909 20 876.
Roar Tilset roar@rindalslist.no telefon 915 35 429

Handleliste

Tøm