Post bilde

VOX gulvlister

Med VOX gulvlister kan du skjule alle løse kabler og ledninger.

Kabler og ledninger –  strømførende og signalførende –  øker i antall hos de fleste av oss. Der stiftes de på veggen eller ligger løse på gulvet. VOX gulvlister løse dette problemet på en enkel og elegant måte.

Den fleksible PVC-listen i gulvlistenes front, tas enkelt av og på når kabler og ledninger skal strekkes eller fjernes. Dette gir en unik fleksibilitet og gjør det enkelt å endre når du ommøblerer rommet eller flytter et apparat.

Enkel montering

Listene kommer i hendige lengder på 2,5m (Esquero) og 2,4m (Estilio). Listene festes i veggen med skruer, stifter eller kramper. Innfestingen blir skjult, så det er ingen finish å tenke på. VOX Estilo skråskjæres i hjørnene. Til Vilo Esquero hører inn- og utvendige hjørner samt skjøtestykker.

VOX Estilo i foliert MDF med pvc kanallokk. To forskjellige profiler/størrelser. Skråskjæres på vanlig måte. Folien dekker også undersiden, som derved er beskyttet mot vanninntrengning ved rengjøring.

Profiloversikt VOX Estilo

VOX Esquero 

Vilo Esquero i pvc: Èn størrelse, leveres i hvit + to treimitasjoner som matcher aktuelle tre- og laminatgulv. Skjøtestykker og utvendige/innvendige hjørner inngår i systemet.

Fargeoversikt Vilo Esquero

Tilbehør til Vilo Esquero

Ved å skjule kabler og ledninger i gulvlisten, blir det ryddigere og enklere å gjøre rent

Last ned brosjyre her